Met liefde
voor smaak

van de Oorsprong

Alle maaltijden worden door onze koks ambachtelijk bereid. Door de versheid van vooral lokale grondstoffen, de liefde voor smaak en onze eerlijkheid proef je het verschil. Je proeft en ruikt de versheid van de ingrediënten. Intense geuren waarbij het water je in de mond loopt. Maar je ziet het ook. Soepen in de mooiste kleuren. Gado gado met prachtige structuren. Quiches waar je de lekkerste ingrediënten in kunt herkennen. Dat smaakt toch naar meer?

Eerlijk eten

Eerlijk is echte ingrediënten. Als het kan vers geleverd door leveranciers die we persoonlijk kennen en waar we een sterke band mee hebben opgebouwd. Allemaal biologisch. Biologisch is dé manier om smakelijk eten te produceren met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Zo worden al onze biologische producten scherp gecontroleerd waardoor ze het Europese keurmerk verdienen.

MVO

Voedzame, biologische producten, zonder toevoegingen, lekker én porties op maat, dus geen verspilling. Geproduceerd in een bedrijf dat kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want bij eerlijke producten horen eerlijke kansen voor iedereen. Verder zijn onze verpakkingen gemaakt van gerecyclede petflessen.

Verkoop & Levering

Eerlijke producten en eerlijke kansen betekent voor ons ook eerlijke handel. Zo bieden we onze partners een transparante, eerlijke prijs voor hun producten of diensten. Voor ons is dat dé essentie van eerlijk ondernemerschap: in een transparant overleg elkaar de handel gunnen, inclusief de verdienste. Dit leidt veelal tot langdurige samenwerking die bijdraagt aan welvaart van alle partijen.

Interesse?

We verkopen inmiddels aan groothandels en supermarkten in Nederland, België en Duitsland. Daar zijn we enorm trots op!
Ben je als winkelier geïnteresseerd in ons assortiment neem dan contact op met groothandel: Udea, Odin of Weiling. Die bieden je ook alle service en ondersteuning die je mag verwachten.

Gezond en gemakkelijk voor iedereen

#vandeoorsprong